KOM NAAR 'T CENTRUM

= FEEST =

KOM NAAR 'T CENTRUM

= FEEST =

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsborrel, vergadering of andere gelegenheid? Dan bent u bij ‘t Centrum aan het juiste adres.

Met de St. Lambertuskerk vlak naast ons gelegen, verzorgen wij ook uitvaarten. De mogelijkheden voor feesten en partijen zijn breed en divers. Zo verzorgen wij uitgebreide lunches, diners, walking diners, buffetten maar ook feestavonden/middagen met hapjes en arrangementen naar uw keuze. Wij maken graag tijd voor u vrij om uw wensen persoonlijk door te nemen.

Onze locatie heeft uitzicht op de gezellige hoofdstraten van Udenhout en ligt recht tegenover de prachtige oude Raadzaal waar getrouwd mag worden. Klik hier als je meer informatie over ’t Centrum als trouwlocatie wilt.

Wij verzorgen graag uw gelegenheid. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie of loop gezellig binnen om meteen de sfeer van onze gelegenheid te proeven. Kortom een prachtige locatie voor uw feest.

SPECIALE

= Gelegenheden =

SPECIALE

= GELEGEN-
HEDEN =

Van bruiloft tot verjaardagen en van vergaderingen en borrels tot condoleances. Mocht u graag meer informatie willen neem dan gerust contact met ons op of loop gezellig bij ons binnen en proef meteen de sfeer. Wij zien u graag bij ‘t Centrum.